In deze blog laat ik zien hoe ik lekker eten maak. De recepten zijn meestal niet te moeilijk en de ingrediënten zijn gewoon in een supermarkt te koop. Koken en bakken moet vooral leuk zijn, vind ik. En het eindresultaat natuurlijk lekker!
zondag 6 september 2015
Koffie caramel ijs
De stukken fudge in hele kleine stukjes snijden. 2 eetlepels oploskoffie met beetje kokend water oplossen. Het ijs loskloppen in beslagkom met garde of prakkend met een vork (net wat je makkelijk vindt!). Afgekoelde koffie erbij (2 el), fudge toevoegen net als 1 flinke scheut caramelschenkstroop en de siroop. Roeren, in ijsbak en in diepvries. Het duurt wel een tijdje voor het ijs stevig genoeg is om te serveren. Je kunt het bijvoorbeeld in de ochtend maken en dan dezelfde avond eten hoor!
Ideaal toch...geen ijsmachine nodig hebben maar evengoed heerlijk ijs op tafel kunnen zetten!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten