Een heerlijk voorgerechtje wat je snel kunt klaarmaken. Dit is voor 3 personen. Het volgende heb je nodig:
2 kiwi's
3 plakjes geitenkaas (50 gram)
1/3 komkommer
20 gram pittenmix
1 eetlepel crema balsamico dadel en vijgen
2,5 eetlepels honing
Drupje olijfolie
Schil de kiwi's en snij in plakjes. Was de komkommer en snij in plakjes. Snij de geitenkaas plakken voorzichtig nog een keer door. Maak op elk bordje een toren van komkommer, kiwi, geitenkaas, kiwi, geitenkaas, komkommer en eindig met een plakje kiwi. Versier je bordje met wat halve plakjes kiwi en komkommer. In een klein koekenpannetje doe je de pittenmix met het drupje olijfolie. Goed omscheppen zodat ze zachtjes roosteren. Doe een halve eetlepel honing erbij. Nu zeker blijven roeren. Het plakt wat aan elkaar, maar dat is niet erg. Verdeel de zoet geroosterde pitten over de borden. Meng de 2 eetlepels honing met balsamico azijn. Ik heb een heerlijke crema balsamico met dadel en vijgen, die ik hiervoor gebruik. Verdeel wat van deze dressing over je torentjes en je voorgerecht is al klaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten