Even snel wat lekkers maken voor het ontbijt of je lunch? Kinderen houden vaak van wentelteefjes! Maar ik ook...
Voor 4 stuks:
2 eidooiers
5 eetlepels kookroom light
1 eetlepel karamelsaus
1 zakje vanillesuiker
1 theelepel koekkruiden
Vloeibare boter
4 witte of maisboterhammen
Normaal gesproken maak je wentelteefjes met het hele ei, maar ik had een toetje gemaakt waarbij ik alleen het eiwit gebruikte. Vandaar dat in dit recept 2 eidooiers zijn gebruikt. Je kunt het waarschijnlijk vervangen door 1 heel ei. Of je maakt net als ik ook Haagse Bluf als toetje.
Kluts de eidooiers los met de kookroom en wat kant en klare karamelsaus. Doe er de vanillesuiker en koekkruiden door en meng. Pak een koekenpan en verwarm wat vloeibare boter. Dompel de boterhammen in het mengsel (beide kanten) en bak je wentelteefje. Beide zijden moeten gebakken worden, dus ook even draaien. Warm serveren. Lekker met een beetje stroop of poedersuiker.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten