Als je van een flinke toet houdt, zit je hier goed. Bovendien is het ook nog super eenvoudig om te maken. Als je een kleinere hoeveelheid wilt, is het gewoon een kwestie van een kleiner bakje gebruiken zodat je meer toetjes maakt (en voor meer mensen of voor 2 dagen toet hebt). Ik verdeelde het over 3 bakjes, maar we kregen het niet allemaal op. En dat lag niet aan de smaak, want die was prima!
Nodig:
1 pakje kloppudding karamel van dr Oetker
500 ml melk
3 eetlepels oploskoffie
250 gram marmercake
200 ml slagroom
1 zakje vanillesuiker
1 eetlepel witte basterdsuiker
Beetje hagelslag en chocolaatje
Warm 50 ml van de melk even op in de magnetron. Doe hierin de oploskoffie en zorg dat het goed oplost en doorgeroerd is. Laat afkoelen. Doe terug bij de rest van de melk. Maak hiermee de kloppudding zoals op het pakje beschreven staat. Doe in 3 toetjesbakjes plastic folie. Snij dunne plakjes van de marmercake en bekleedt de bakjes hiermee. Schenk hierin de koffie karamel pudding en zet in de koelkast om op te stijven. Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker en vanillesuiker. Als de pudding stijf is, draai je de toetjes om op een bordje. Bestrijk de cake nu met een laagje slagroom. Versier met hagelslag en chocolaatje. Tijd voor toet!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten