Weer tijd voor een lekkere cupcake:
125 gram roomboter
125 gram witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
2 eieren
1 citroen (sap en rasp)
75 gram zelfrijzend bakmeel
50 gram amandelmeel
Oven voorverwarmen op 160 graden. In een muffinbakvorm doe je 10 papieren bakvormpjes. In een mengkom mix je de zachte boter met de basterd- en vanillesuiker. 1 voor 1 meng je de eieren erdoor. Boen de citroen goed schoon met een borsteltje. Droog hem af en rasp de schil. Vervolgens pers je de citroen uit. Meng de citroenrasp en sap met het beslag. Zeef het bakmeel erboven en mix door. Voeg het amandelmeel toe en als dit ook goed is opgenomen in je beslag, ben je klaar. Met een ijslepel doe je in elk papieren bakvormpje beslag. Bak de cupcakes in 20 minuten. Een lekkere fris smakende cupcake.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten