Een toetje van de bbq. Als je er dan ook nog een bolletje ijs bij neemt, is het helemaal af. Kun je zelfs kokosijs zelf maken, want ananas en kokos is een fijne combi.
Nodig voor 2 personen:
3 flinke verse ananasschijven
2 theelepels kokos
2 theelepels bruine suiker
2 theelepels hazelnootsiroop
Wat vloeibare boter
Snij van een verse ananas drie flinke schijven af. Als je geen zin hebt om een ananas te 'slachten', ze verkopen tegenwoordig bij de Jumbo verse ananas, waarbij je alleen de schijven er nog af hoeft te snijden. Lekker makkelijk dus. Doe in een aluminium bakje wat vloeibare boter om in te vetten. Leg de ananasschijven erin. Strooi de kokos en bruine suiker erover. Giet de siroop er overheen. Laat warm worden op het rooster van de bbq. Met 10 minuutjes is het zeker klaar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten