In deze blog laat ik zien hoe ik lekker eten maak. De recepten zijn meestal niet te moeilijk en de ingrediënten zijn gewoon in een supermarkt te koop. Koken en bakken moet vooral leuk zijn, vind ik. En het eindresultaat natuurlijk lekker!
vrijdag 6 november 2015
Italiaanse nootjes
Dit recept kun je handig combineren met een ander recept voor nootjes, zo kun je het hele eiwit nuttige gebruiken. De oven voorverwarmen op 160 graden. Het eiwit moet je stijfkloppen in een schone kom en met een schone mixer. Niet te snel willen, maar je snelheid van mixen opbouwen. Als je eiwit stijf is, dan de geperste knoflook en de kruiden erbij doen en mengen. Het recept voor Italiaans zeezout kun je op mijn blog vinden. De noten in het mengsel doen en goed omscheppen. De noten op een bakpapier leggen en op een rooster in de oven doen. Na 10 minuten de noten wat draaien en losmaken met een vork. Dan nog 10 minuten laten roosteren. Je huis ruikt nu heerlijk en een warm nootje is onweerstaanbaar...
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten