In deze blog laat ik zien hoe ik lekker eten maak. De recepten zijn meestal niet te moeilijk en de ingrediënten zijn gewoon in een supermarkt te koop. Koken en bakken moet vooral leuk zijn, vind ik. En het eindresultaat natuurlijk lekker!
vrijdag 19 februari 2016
Stroopwafelijs
Hier weer een super makkelijk receptje hoe je gewoon vanilleijs kunt omtoveren tot een bijzondere ijssoort. Je hebt Ben en Jerry's helemaal niet nodig ;-). Haal het ijs uit de vriezer en doe het in een mengkom. Verkruimel de stroopwafels tot stukjes, snij de fudge in kleine stukjes. Doe beiden bij het ijs. De caramelsiroop en saus gaan erbij. Met een vork prak je alles door elkaar. Dan zet je het terug in de vriezer. Klaar! 5 minuten werk...kijk ook eens bij de andere recepten met het label: ijs zonder ijsmachine.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten