In deze blog laat ik zien hoe ik lekker eten maak. De recepten zijn meestal niet te moeilijk en de ingrediënten zijn gewoon in een supermarkt te koop. Koken en bakken moet vooral leuk zijn, vind ik. En het eindresultaat natuurlijk lekker!
zaterdag 12 november 2016
IJs met warme port bosvruchtensaus
Dit recept is voor 2 toetjes. Het is zo klaar. Dit heb je nodig:
2 bekertjes met vanille ijs
125 gram diepvries bosvruchten
4 eetlepels witte basterdsuiker
3 eetlepels rode port
Toefjes slagroom
Doe in een steelpan de bevroren bosvruchten met de suiker en de port. Verwarm en laat zachtjes koken. Doe dit tot het is ingekookt tot een sausje. Doe het ijs in een bakje. Schep hierover de warme saus. Maak het af met een toefje slagroom. Lekkere combi van warm en koud.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten