In deze blog laat ik zien hoe ik lekker eten maak. De recepten zijn meestal niet te moeilijk en de ingrediënten zijn gewoon in een supermarkt te koop. Koken en bakken moet vooral leuk zijn, vind ik. En het eindresultaat natuurlijk lekker!
dinsdag 28 maart 2017
Bloedsinaasappelijs
Kinderlijk eenvoudig is het soms om iets heerlijks te maken. Je maakt eerst de bloedsinaasappelsaus. Dan hoef je vervolgens alleen nog maar 1 liter vanille ijs met 4 eetlepels bloedsinaasappelsaus te mengen. Dat gaat goed door met een vork te prakken. Zet het ijs, als het goed vermengd is, terug in de vriezer. Na een paar uur is het stevig genoeg om een mooi bolletje bloedsinaasappelijs te kunnen serveren. Lekker in combinatie met andere smaken makkelijk ijs. Kijk eens op het label 'ijs zonder ijsmachine'. Daar vind je genoeg inspiratie.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten