Hier een lekkere visvulling voor een wrap. Ik denk dat het zeker genoeg is voor 4 wraps. Je kunt het natuurlijk ook zo eten als gebakken visjes zonder wrap.
Nodig:
350 gram pangasius filet
Viskruiden
Citroenrasp van 1 citroen
1 eetlepel citroensap
Kwart rode peper
40 gram paneermeel met kruiden
1 ei
Vloeibare boter
Snij de panga in kleine reepjes en bestrijk met viskruiden. Boen de citroen schoon met een borsteltje en warm water. Droog goed af en rasp het gele van de schil. Verdeel de rasp en een beetje citroensap over de vis. Snij het stukje peper in kleine stukjes en strooi dit over de vis. Schep het wat om. Klop het ei los. Haal de stukjes vis door het ei en strooi er wat paneermeel over. In een koekenpan doe je ruim vloeibare boter en bak je deze gepaneerde fris pittige panga. Lekker als vulling samen met wat ijsbergsla en knoflooksaus in een tortilla of wrap.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten