Ook met bbqen houden we van variatie. Dus dit keer weer eens wat anders verzonnen. Ik moet zeggen...deze gaat op herhaling komen. Erg smakelijk dus!
Nodig voor 4 stuks:
200 gram kiphaasjes
Kipkruiden
35 gram geitenkaas
60 gram Coburger ham
Verse tijm
Beetje vloeibare boter
Je hebt een aluminium bakje nodig voor op de bbq. Vet dit een beetje in met vloeibare boter. Mijn kiphaasjes waren er in totaal 4. Wrijf deze een beetje in met kipkruiden. Snij de geitenkaas in dunne plakjes en verdeel deze over de kiphaasjes. Wikkel hier een plakje Coburger omheen. Pluk wat verse tijm, rits wat van het takje af. Je kunt ook wat met takje en al in het bakje erbij leggen. Ruikt ook nog lekker! Zet het bakje op het rooster van de bbq. De kiphaasjes af en toe draaien. Om de boel te versnellen kun je een extra aluminium bakje als deksel erbovenop zetten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten