donderdag 21 juli 2016

Gevulde champignons

Een vegetarisch gerecht uit de oven. Mijn champignons waren zo groot en ik had er behoorlijk wat op voorraad. Zo ontstond dit plan.

Nodig:
6 grote champignons
2 eetlepels hüttenkäse
2 eetlepels Paturain 10%
1 theelepel groene pesto
Sesamzaadjes met knoflook
Scheut rode port
Wat vloeibare boter

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de steel uit de champignons zodat je een 'bakje' hebt om te vullen. Maak de champignons schoon. De steel gebruik je verder niet. Doe in een kom de hüttenkäse, Paturain en pesto door elkaar. Doe dit met een lepel in de champignonbakjes. Vet een ovenschaaltje in met wat boter. Leg de champignons hierin. Strooi wat sesamzaadjes erover. Doe een scheut rode Ruby port in het ovenschaaltje. De champignons moeten ongeveer 10 tot 15 minuten in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen