woensdag 28 december 2016

Ananas kokos taartje

Dit is weer een verzinseltje van mezelf. Gooi eens wat dingen bij elkaar....en krijg een lekker taartje! Mijn man nam dit taartje mee samen met de appel kruimel cheesecake om op zijn werk te trakteren en ik kan je vertellen...er kwamen slechts kruimels terug! Dus dat was een succes.

Nodig:
150 gram roomboter
100 gram bruine basterdsuiker
50 gram witte basterdsuiker
2 eieren
200 gram straciatella yoghurt
150 gram zelfrijzend bakmeel
50 gram amandelmeel
100 gram ananas
40 gram kokos
30 gram melk hagelslag
Vloeibare boter

Zet de oven op 180 graden om voor te verwarmen. Vet een boterkoekvorm in met wat vloeibare boter. Meng de zachte boter met de bruine en witte basterdsuiker met de mixer. Voeg de eieren 1 voor 1 toe en mix steeds tot het opgenomen is en daarna de yoghurt. Zeef de bakmeel erboven en mix door. Spatel het amandelmeel, de kokos en hagelslag erdoor. Snij de ananas in kleine stukjes en schep door het beslag. Het beslag in de boterkoekvorm doen en bakken maar. Met 45 minuten is je taartje klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen