zaterdag 17 oktober 2015

Speculoosbonbons


Dit bonbonnetje zal net als de Oreo bonbon ook bij kinderen goed in de smaak vallen. Hoe je de buitenkant maakt, daarvoor verwijs ik je naar de uitleg in het recept van de Oreo bonbon. Voor de speculoosbonbon moet je bastognekoeken verkruimelen, maak ze goed fijn. Ik noem het Bastogne maar het mag van mij gerust een goedkoper alternatief zijn. Roer de speculoospasta en de roomkaas door elkaar. De verkruimelde koekjes erdoor. De witte chocolade smelten en erbij doen. Je vulling is nu klaar. Laten afkoelen, dat mag in de koelkast. De vulling in de chocoladekuipjes doen en het dekseltje van melkchocolade erop maken (weer hetzelfde als bij de Oreo bonbons). Goed koud laten worden, dat mag in de vriezer. De papiertjes eraf halen en dan snel proeven! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen