zaterdag 9 april 2016

12 cupcakes op een rijtje!


In dit bericht wil ik de 12 cupcakes die tot nu toe op mijn blog te vinden zijn op een rijtje zetten voor jullie. Zo kun je snel zien door een fotootje en de naam of het je aanstaat. Door alle geplaatste links kom je meteen bij het juiste recept! Overigens is het geen TOP 12, want iedereen houdt weer van wat anders....bovendien smakelijk zijn ze allemaal, want anders halen ze mijn blog niet.
Nummer 1 is de lemon curd cupcake. Hiervoor heb ik eerst zelf snelle lemon curd gemaakt. Heerlijk fris zure smaak uiteraard.
Nummer 2 is triple orange cupcake. Redelijk noodzakelijk dat je van sinaasappel houdt bij deze cupcake. Iets meer werk, maar een topper!
Nummer 3 is de net geplaatste kokos cupcake. Een lekker smeuïge cupcake met klappermelk.
Nummer 4 is de tropische cupcake. Tropisch door de mix die erdoor gaat en eens wat anders als topping namelijk greinsuiker.
Nummer 5 is de peer walnoot caramel cupcake. Verrassend door de peer en een 'bite' vanwege de stukjes walnoot.
Nummer 6 is de kokos choco cupcake. Altijd een fijne combi kokos en chocola, met twee opties als topping om te kiezen.
Nummer 7 is de stroopwafel cupcake. Als je van stroopwafel houdt, moet je deze cupcake echt eens maken, de extra fudge maakt het helemaal tot een feestje in je mond.
Nummer 8 is de bosvruchten cupcake. Deze cupcake heeft door de bosvruchten een frisse smaak met wat zoet van de greinsuiker.
Nummer 9 is de koffie caramel cupcake. Koffie en caramel, ook zo'n goed duo. Ik word sowieso al heel blij van een cupcake met een mooie botercrème.
Nummer 10 is de banaan caramel cupcake. Nog zo'n fijne cupcake. Smeuïg door de banaan en kokosmelk. Met zelfgemaakte caramel. Deze link gaat naar gezouten caramel, maar als je ongezouten roomboter gebruikt, krijg je dus 'gewone' caramel.
Nummer 11 is de sinaasappel rozijn cupcake. Fris zoet van smaak, niet te ingewikkeld.
Nummer 12 is de honing walnoot cupcake. Ook een lekker setje: honing en walnoten! De honing in de botercrème maakt het helemaal af.
Er komen vast nog meer cupcakes bij op mijn blog. Hoop dat er wat voor je bij zit.....Mocht je nog een smakelijke suggestie hebben, laat het gerust weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten