zondag 17 juli 2016

Gevulde paprika van de BBQ


Dit is een leuk gerecht voor op de BBQ als je iets vegetarisch wilt maken. Je hebt wel 2 aluminium bakjes nodig: 1 op de paprika's in te leggen en 1 om als deksel eroverheen te zetten.

Verdere benodigdheden:
2 paprika's
100 gram hüttenkäse
1 eetlepel zongedroogde tomaat
4 cherry tomaatjes
1 stuk gegrilde paprika (uit potje)
1 eetlepel bruschetta kruiden
4 eetlepels geraspte 30+ kaas
Beetje vloeibare boter

Vet 1 bakje in met wat vloeibare boter. Was de paprika's en snij ze door. Maak schoon. In een kom de je de hüttenkäse. Hierbij gaan de fijn gesneden tomaatjes, gegrilde paprika, zongedroogde tomaat en de bruschetta kruiden. Roer door elkaar. Doe in alle 4 de paprika's wat van de vulling en leg ze in het bakje. Strooi de geraspte kaas erover. Deze gevulde paprika's moeten afgedekt ongeveer 20 minuten op de BBQ garen. Heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen