maandag 27 maart 2017

Straciatella bloedsinaasappel toetje

Hier weer een recept voor 3 lekkere toetjes. Misschien komen ze jouw neus al uit, maar de mijne nog niet! Dit is wat je ervoor gebruikt:

4 speculaasjes
300 gram straciatella yoghurt
150 gram magere kwark
2 eetlepels bloedsinaasappelsaus

3 eetlepels bloedsinaasappelsaus
2 eetlepels vlokken

Voor dit toetje maak je eerst de bloedsinaasappelsaus. Maak de speculaasjes tot fijne kruimels. Verdeel het over 3 glaasjes. In een mengkom doe je de straciatella yoghurt, de magere kwark en 2 eetlepels van de bloedsinaasappelsaus. Meng goed door elkaar en verdeel over de 3 glaasjes. Daar bovenop doe je op alle glaasjes 1 eetlepel bloedsinaasappelsaus. Maak de 2 eetlepels vlokken een beetje fijn er strooi deze bovenop het toetje. Eenvoudig misschien, maar o zo lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen