dinsdag 15 september 2015

Kokosnotenrotsjes

Ook deze rotsjes zijn verslavend lekker. Je bent gewaarschuwd! ;-) Ik heb een zakje notenmix van de Jumbo gebruikt. De verschillende noten grof hakken of in stukken breken. De rozijnen laten wellen in warm water ( een paar minuten in ieder geval). Daarna goed droogdeppen met keukenpapier. Het kokosbrood in kleine stukjes snijden. De noten, rozijnen en kokos mengen. De chocolade au bain marie laten smelten. Hierbij geldt hetzelfde als bij de andere rotsjes, dus twee derde van de hoeveelheid gebruiken. Dan van het vuur af en de rest van de chocolade erdoorheen roeren. Het 'kokosnoten'- mengsel met de chocola doorroeren. Met een theelepel hoopjes maken op bakpapier. Dan begint het grote wachten weer...
Mocht je nu bang zijn dat je teveel lekkernijen hebt gemaakt? Je hebt vast wel een lieve vriend of vriendin die je kunt verblijden met zo'n ambachtelijk presentje!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen