maandag 30 november 2015

Banaan lemon curd ontbijtkoek

Ja hoor, opnieuw een lekkere ontbijtkoek! Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe in een mengkom de bruine suiker, honing, koekkruiden en eieren en roer met een garde door. Pers verse sinaasappelsap. Pureer de bananen met de staafmixer in een beker. Voeg de gepureerde banaan, het sap en de lemon curd toe en meng weer met de garde. Door de zeef het bakmeel erbij doen. Uiteraard weer mixen. Een cake vorm invetten en bakpapier erin leggen. Het beslag erin gieten. De eerste 40 minuten bakken op 180 graden. Dan de oven terugzetten naar 130 graden. Na nog een kwartier, is je ontbijtkoek klaar. Gelijk in de aluminiumfolie doen uit de oven. Zo blijf je een zachte buitenkant houden. Ik word zo blij van een plakje ontbijtkoek bij mijn koffie in de ochtend...jij ook? :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen