vrijdag 8 januari 2016

Appel caramel crumble


Dit is een heerlijk toetje uit de oven! Eerder heb ik al appel ananas crumble gepost. Dit is een fijne variant. Verwarm de oven voor op 200 graden. Ik heb 1 persoonsbakjes voor in de oven, maar je kunt natuurlijk ook alles in 1 ovenschaal doen. Vet de schaaltjes in. Schil de appel en snij in kleine stukjes. Verdeel over de bakjes. Doe in beide bakjes 1 theelepel caramel en roer dit door. Snij ook de fudge in kleine stukjes. Verdeel dit, samen met de nougatine over de bakjes. Ook de caramelsiroop mag erover. Doe in een mengkommetje de basterdsuiker, boter en bloem. Kneed dit door elkaar, maar maak er geen bal van. Het moeten kruimels blijven. Dit kun je regelen door alleen met je vingertoppen te kneden. Verdeel de kruimels over het appelmengsel. 20 minuten in de oven en je bent klaar om aan te vallen....

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen