maandag 9 januari 2017

Hagelslag vanille cupcake

Zin in een cupcake? En niet teveel gekke poespas? Kijk hier dan even hoe je aan de slag kunt:
125 gram kristalsuiker
125 gram roomboter
125 gram zelfrijzend bakmeel
2 eieren
1 vanillestokje
30 gram melk hagelslag

Doe de zachte roomboter met de suiker in een mengkom. Snij het vanillestokje open en schraap de vanille eruit. Doe dit erbij. Maak hier een romig mengsel van met behulp van de mixer. Dan 1 voor 1 de eieren erbij in en mixen weer. Het bakmeel erboven zeven. Met een spatel doe je de hagelslag erdoor. Warm de oven voor op 160 graden. Pak je cupcake bakvorm erbij en doe in 9 bakjes een papieren cupcake vormpje. Met een ijslepel doe je in elk bakje wat beslag. 20 minuten in de oven en je hebt je cupcake klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen